“M’agrada cantar i ensenyar a cantar. Vaig estudiar cant al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb Myriam Francheri i Manuel Garcia, i al Conservatori Superior del Liceu, sota el mestratge de Carme Bustamante, obtenint el títol superior de Cant. També soc Llicenciat en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

En el terreny operístic he cantat, entre d’altres, les òperes Il Giovedí Grasso, Rita, Don Pasquale, La Fille du Régiment, Il BarbiJordi Casanovaere di Siviglia, Le nozze di Figaro, Die Zauberflöte, Don Giovanni, Il Mondo della Luna i El Giravolt de Maig. També m’agrada molt cantar obres d’oratori i lied, i en faig concerts força sovint.
He enregistrat els CD’s “Barroc Català del segle XVIII”, “Missa en La Major” de Francesc Juncà i “Obra Vocal de J.M.Ruera”.

 

Des de la temporada 2001-2002 participo habitualment en les produccions del Gran Teatre del Liceu i en les programacions Infantils i Familiars del mateix Teatre.
De 1987 fins 2000, vaig ser professor de cant i música a l’Escola de Magisteri Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, on també vaig ser Cap del Departament de Música.

Actualment, també sóc professor de cant a l’Escola de Música Amics de la Unió, de Granollers.”

Jordi