M’agrada veure tots els instruments com una extensió de la veu, però per mi, els instruments de vent ho són especialment. Controles el seu so amb l’aire que respires, articules amb la llengua com si parlessis a través d’ells, i això ens ofereix una enorme capacitat expressiva. 

La meva formació i trajectòria musical neix des de la música clàssica amb el clarinet, creix amb el jazz i la música moderna amb el saxo i es desenvolupa especialment com a músic de secció a formacions i estils musicals molt diversos. 

El que més m’apassiona de la música és el seu caràcter únic i irrepetible, dècimes de segon on passen coses màgiques, espontànies, dècimes de segon on tot el conjunt connecta en un mateix pla i aconsegueix transmetre-ho a qui els hi escolta. És per això que com a docent m’agrada propiciar la música en conjunt i donar les eines necessàries perquè cadascú pugui desenvolupar la seva pròpia veu des de la creativitat, la intuïció i la interacció amb altres músics. Sigui quin sigui el context musical on es produeixi.

David
favicon - David