La SCV fa 140 anys!

La SCV fa 140 anys!

con 2 comentarios

Enguany, la Societat Coral «El Vallès» compleix 140 anys!
Serà un any de celebració ple de fites i activitats que volem compartir amb tots vosaltres, i que anirem desenvolupant al llarg de tot aquest 2017.

De moment, aquest mes de gener ha estat plegat de presentacions oficials:

 • D’una banda, la nostra pròpia celebrada el passat dijous 12 de gener, on les autoritats locals, encapçalades pel nostre alcalde Josep Maria Osuna, van oferir el seu suport incondicional vers la SCV; cosa normal, d’una altra banda, atès que sempre han mostrat la seva predisposició per ajudar i atendre les peticions i propostes de la nostra entitat.
  Així mateix, també vam comptar amb la presència de la musicòloga Anna Costal, que va oferir una visió propera i clarificadora de la figura d’Anselm Clavé i el què va representar per la cultura catalana, així com la del president de la Federació de Cors de Clavé, en Josep Cruells, la presidenta de la Federació Catalana d’Entitats Corals, na Montserrat Cadevall, i el subdirector general de Protecció i Promoció de la Cultura Popular de la Generalitat, Antoni Herrera.
  Aquest darrer va fer menció a la candidatura de la Societat Coral «El Vallès» per la Creu de Sant Jordi 2017, i va desitjar-li la millor de les sorts!

  Presentació 140 Anys SCV
  Anna Costal, durant la seva exposició.

  Podeu trobar més informació aquí: http://www.revistaderipollet.cat/?p=22936

 • Més tard, el dissabte 14 de gener, va tenir lloc a la sala d’actes del Centre Cultural, la presentació de la setmana d’actes vinculats a la festa de Sant Antoni Abat. Enguany el pregoner ha estat el nostre president, en Lluís Miró, qui va fer un emotiu i memorable discurs tot recordant la seva experiència i vinculació personal amb la festa dels Tres Tombs de Ripollet, així com la importància de la col·laboració entre les entitats que conformen el teixit associatiu cultural a la nostra vila, ja que és un dels principals motius per la continuïtat i bon tarannà de les mateixes. Aquest fet quedarà palès aquest 2017, que ha estat declarat oficialment «Any Clavé», i coincidint així amb el nostre 140 aniversari.
  Presentació Sant Antoni Abat
  Lluís Miró, en la lectura del seu pregó.

Anirem explicant-vos tot allò que esdevingui d’aquest any tan especial per nosaltres, així que no deixeu de seguir-nos.

A reveure!

Share

2 Respuestas

 1. Pilar
  | Responder

  És engrescadora la tasca portada a terme per la Coral, que es nudreix d’un treball de voluntariat que deixa entreveure el tarannà de les persones que el conformen. Gràcies i endavant!

  • SCV
   | Responder

   Moltes gràcies pel teu suport, Pilar!

Deja un comentario