MATRICULACIÓ

DIES 26 i 31 DE MAIG · 2, 7 i 9 DE JUNY

DE 18:00 A 20:00 HORES
PLAÇA CLOS, 3 (CASA DE LA CORAL)

La pràctica de la música millora l’organització espacial i les capacitats de la intel·ligència, ja que és un camí que modela els més petits cap a l’exercici de la constància, la responsabilitat i l’empatia, treballant aspectes com l’atenció, la imaginació, les emocions, les destreses motrius, la interrelació social i el sentiment de grup.

Sent conscients de tots els valors que aporta la música, volem potenciar els nostres alumnes per fer que creixin i es desenvolupin emocional i socialment.

Facilitarem que cada individu experimenti les seves capacitats vocals, corporals i instrumentals de manera que trobi un espai d’aprenentatge personal, sempre procurant un ambient experimental on es pugui desenvolupar al màxim.

 HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

Amb cita prèvia, enviant un correu a escolascv@gmail.com o
trucant al 673.412.144

L’Escoleta vol oferir a la vila un espai on poder viure la música de manera lúdica a la vegada que constructiva, atenent la diversitat d’interessos, expectatives i condicionants dels usuaris i usuàries. Un centre accessible i obert a qualsevol persona atreta pel món musical, amb voluntat innovadora i que, a través de la formació i l’activitat musical, contribueixi significativament a la millora cultural de Ripollet i, si és el cas, del seu entorn.

Objectius específics:

  • Esdevenir un centre especialitzat en la veu des de les edats primerenques fins a la vellesa. Abastant totes les varietats estilístiques i de repertori.
  • Dotar Ripollet d’una Banda Musical estable.
  • Procurar l’organització d’esdeveniments musicals i activitats que comportin el desenvolupament dels nostres “músics” en les seves respectives disciplines musicals, dins el teixit social del nostre poble.
  • Col·laborar amb altres entitats que puguin necessitar la nostra ajuda o assessorament.
  • Establir una comunicació fluïda amb centres educatius i associacions de l’entorn.
  • Enfortir els vincles entre les famílies i l’Escoleta.

Horaris 2021-2022

A l’Escoleta de la Societat Coral “El Vallès” pots rebre una educació musical global, formant-te tant en la vessant vocal com instrumental de la família dels instruments de vent. Pots conèixer els nostres professors aquí.

Segons l’edat que tinguis podràs participar en un cor adequat a la teva edat (infantil, juvenil, adult), així com endinsar-te dins el llenguatge musical mitjançant la pràctica de la veu. També podràs rebre classes de Cant Clàssic o Modern.
Quant a la pràctica instrumental, la nostra oferta té l’objectiu de formar els nostres músics en els instruments que configuren la nostra Banda. Per conèixer aquests instruments, clica aquí.