Creu Sant Jordi 2018 1024x1024 - Creu de Sant Jordi 2018

Els èxits col·lectius són meravellosos. La possibilitat d’assolir fites amb la dedicació i l’amor d’un grup d’individus amb un objectiu comú és extremadament motivadora. I quan el reconeixement arriba, la satisfacció i la constatació que allò que s’ha fet no ha estat per casualitat es fa del tot visible.

Avui la recompensa arriba en forma de petita creu vermella i blanca, i em sento molt orgullos@ de pertànyer a una entitat que ha sobreviscut al pas dels anys, enguany cent quaranta un, mantenint els seus valors a través dels temps gràcies a l’esforç i la passió de moltes persones, totes elles igualment mereixedores d’aquest guardó.

Una petita creu, però amb un significat molt gran. El del progrés, la virtut i l’amor que els homes i dones de Ripollet han portat arreu del nostre país amb el seu cant coral, símbol de la cultura i la tradició catalana, de la unió entre persones, de la germanor sense prejudicis, de la universalitat de la música, i de que només fa falta estimar-se allò que fas per fer-ho com cal.

Al final, la Coral no deixa de ser com aquesta creu. Petita per fora, però molt, molt gran per dins.

Un o una cantaire de la Societat Coral “El Vallès”

 

favicon - Creu de Sant Jordi 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.