Concert d’Hivern i Sant Antoni Abat 2018

con No hay comentarios

Hola, amics i amigues!

Segur que ens heu vist caminar amunt i avall pels carrers de la vila, vestits de negre i amb una mica de pressa, durant tot aquest cap de setmana.
I és que han estat dos dies ben moguts, amb no una, ni dos… sino tres actuacions de les nostres seccions VEUS i Tradicional, en diferents espais que ja han esdevingut tradició viva per a la nostra entitat.

Dissabte matí, els nois i noies de VEUS han estat acompanyant al banderer i pregoner d’enguany i la resta de membres de la comissió de Sant Antoni Abat, en l’acte celebrat al Centre Cultural, on hi havia també el nostre alcalde Josep Maria Osuna, així com representants d’altres entitats col·laboradores del poble.

Inici Sant Antoni Abat 2018

Més tard, a la tarda, ha tingut lloc el Concert d’Hivern en benefici de Càritas Parroquial. Aquest 2018 hem volgut que el donatiu dels assistents fossin aliments pels més necessitats, i la resposta del nostre públic ha estat (com era d’esperar) magnífica. S’han recollit quatre caixes plenes de productes que de ben segur serviran per alleujar la difícil situació de les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica de Ripollet.

Musicalment, el concert ha estat un dels millors que es recorden a l’Església de Sant Esteve, amb una interpretació brillant d’ambdues seccions de la SCV.
Tot i repetir els temes interpretats en el Concert de Nadal, s’ha superat el nivell de qualitat ofert al Teatre-Auditori el passat desembre.
Menció a part mereixen les noies de VEUS del Vallès, que han executat la cançó nòrdica a tres veus Vem Kan Segla de forma meravellosa.

Parlament Presidenta

Coral Tradicional

Vem Kan Segla

Avui diumenge, “ben d’hora, ben d’hora”, novament els companys de VEUS han posat el toc musical solemne a la tradicional missa de Sant Antoni Abat. En acabar, tots els assistents han anat cap al pati del CEIP Anselm Clavé a menjar coca i mistela per fer passar el fred (tot i que enguany no en feia gaire…)!

Cantant al cor

Foto de família amb el mossèn

I finalment, aquesta tarda, els “joves” de la Tradicional cantaran en un intercanvi de corals a Vimbodí de Poblet.

Dos dies per recordar, que demostren un cop més que la nostra entitat no envelleix, ans el contrari! Tenim 140 anys i estem més vius que mai!

Share

Deja un comentario