Assemblea General Ordinària Federació Cors de Clavé

con No hay comentarios

Assemblea Gral Ord FCC

 

L’Associació Societat Coral ‘El Vallès’ va fer d’amfitriona en l’assemblea general ordinària de la Federació de Cors de Clavé. L’assemblea és una acte anual que celebra la Federació i en l’ordre del dia va incloure la memòria d’activitats, el balanç econòmic, el pressupost de l’any i un pla de refinançament .
El Centre Parroquial va acollir aquest dissabte 4 de març l’acte que es va celebrar a Ripollet amb motiu del 140è aniversari de l’Associació Societat Coral ‘El Vallès’, tot oferint un petit refrigeri previ a l’inici de l’acte. Abans de passar a debatre els punts inclosos a l’ordre del dia, es va fer una rebuda oficial als presents per part d’autoritats locals i el president de la Societat Coral.

En aquest acte el president de la Federació de Cors de Clavé, Josep Cruells, va lliurar un diploma de reconeixement al president del Centre Parroquial, Toni Bosch, al president de la Societat Coral “El Vallès”, Lluís Miró i al regidor de Cultura de Ripollet, Oriol Mor.

La trobada va finalitzar amb un dinar de germanor dels representants de les entitats federades presents a l’acte, algunes arribades d’indrets llunyans com la Catalunya Nord.

 

Share

Deja un comentario