Acte 40è Aniversari Retorn Tarradellas

con No hay comentarios

200317 - Acte 40è Aniversari Retorn Tarradellas

 

Ahir, dilluns 20 de març, els companys de VEUS del Vallès van participar en l’homenatge que servirà per iniciar una setmana d’actes commemoratius pel 40è aniversari del retorn del president Tarradellas des de l’exili.

Celebrat al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya, l’acte es va iniciar amb l’interpretació de Muntanyes del Canigó i es va clausurar cantant l’himne de Catalunya, el Cant dels Segadors, després de les intervencions del president Carles Puigdemont i la presentació dels actes de l’homenatge. La vetllada va comptar amb la participació del fill del president Tarradellas, Josep Tarradellas i Macià, que va parlar de la vessant més personal i familiar del president i de persones que van aportar una visió política i històrica d’aquell moment, mentre es veien imatges inèdites relacionades amb el 23 d’octubre del 1977, dia de l’arribada del president Tarradellas a Catalunya.

La comitiva de la Societat Coral «El Vallès» va estar acompanyada per l’alcalde de Ripollet, Josep Maria Osuna, el regidor de Cultura de Ripollet, Oriol Mor i el president de la Federació de Cors de Clavé, Josep Cruells.

Aquest darrer va ser un dels principals «culpables» de que la SCV pugués participar en l’esmentat acte, el qual va permetre fer visible el nom de la vila de Ripollet més enllà de l’àmbit local, arribant a totes les llars del nostre país.

200317 2 1024x682 - Acte 40è Aniversari Retorn Tarradellas

 

 

favicon - Acte 40è Aniversari Retorn Tarradellas

Dejar un comentario