Acta Assemblea Ordinària 2021

con No hay comentarios

Ja està disponible l’acta oficial de l’Assemblea Ordinària de Socis/Sòcies de la SCV d’enguany.

Aquest 2021, el balanç de l’any anterior semblava que no donaria per gaire (donades les circumstàncies de la CoVid) però es va portar a terme igualment perquè, com ja sabeu, A LA CORAL LA VIDA I LA MÚSICA RES LES ATURA!

Tot seguit, vam parlar de la creació de comissions de treball per atendre les diferents necessitats de l’entitat d’una forma més efectiva (i a les quals us podeu apuntar sense problema, només cal que contacteu amb algun membre de la Junta per fer-ho!); també de la incorporació de la secció TRANSPARÈNCIA al menú de la web, on hi podem trobar tota la informació relativa a la organització de l’entitat, pressupostos, estatuts, etc. També es van descriure les activitats musicals i no musicals realitzades durant 2020 i dels moviments econòmics de l’exercici.

A continuació, parlant ja en termes de 2021, vam explicar les accions de manteniment previstes per fer a la casa, els projectes musicals d’aquest any post CoVid, temes «delicats» com les subvencions i la situació en la que es troben a hores d’ara, i la necessitat de buscar patrocinis per no haver de dependre tant d’elles en el futur.

Per acabar, es va presentar el pressupost de l’exercici 2021, vam fer la tradicional repassada a les altes i baixes de socis i sòcies, i es va fer un recordatori de la nova quota de soci, vigent des d’aquest mateix any. Així mateix, es va aprovar una modificació en la quota dels cantaires de VEUS i Tradicional de cara a 2022.

Aquí podeu consultar el PDF amb l'acta completa: https://www.scvalles.cat/wp-content/uploads/2021/06/Acta-Assemblea-Socis-5-maig-2021.pdf
favicon - Acta Assemblea Ordinària 2021

Dejar un comentario